Добрый день, Коллеги. Важное сообщение, просьба принять участие. Музей Ферсмана ищет помощь для реставрационных работ в помещении. Подробности по ссылке

Руйнування гірських порід і промислова сейсміка / Разрушение горных пород и промышленная сейсмика

Автор(ы):Башинський С.І., Бойко В.В., Вапнічна В.В., Коробійчук В.В., Кравец В.Г.
Издание:КПИ им. Игоря Сикорского, Киев, 2020 г., 406 стр.
Язык(и)Украинский
Руйнування гірських порід і промислова сейсміка / Разрушение горных пород и промышленная сейсмика

При складанні підручника з навчальної дисципліни "Руйнування гірських порід та безпека буровибухових робіт" в основу було покладено такі принципи:
1. Від гірничого інженера вимагається правильно вибрати та спроектувати технологічний процес підготовки гірської породи до виймання, а також розробити необхідну технологічну документацію на сам процес підготовки гірської породи до виймання.
Саме тому в підручнику висвітлені не тільки технологія підготовки гірської маси до виймання, але й наведено інформацію про сучасні методи руйнування гірської породи вибухом.
2. Майбутні спеціалісти повинні мати глибокі знання, які необхідні для оцінки інженерних рішень в галузі технології та організації робіт з руйнування гірських порід.
В підручнику викладено необхідні матеріали, розрахунки і експериментально отримані формули, використовуючи які фахівець має можливість забезпечити прийняття оптимального рішення щодо використання вибухових речовин і матеріалів та здійснити організацію робіт з руйнування гірських порід.
Вперше за останні роки в підручнику зібрані відомості про сучасні вибухові речовини, контрольно-вимірювальні прилади, способи і засоби їх використання.
Автори висловлюють вдячність спеціалістам, які своїми технічними порадами, розширили обсяг матеріалу і прискорили створення підручника

ТематикаГеофизика, Горное дело
Скачать
Внимание! Если Вы хотите поделиться с кем-то материалом c этой страницы, используйте вот эту ссылку:
https://www.geokniga.org/books/23556
Прямые ссылки на файлы работать не будут!
711.62